fbpx
Přeskočit na obsah

První filmový blok

Čtvrtek 17:00 – 18:30

Kinosál

Hned na úvod festivalu vás čeká filmový blok nabitý peckami! Připravte se na filmový zážitek, na který jen tak nezapomenete! 

Podívejte se, co vás čeká:

Nam

Mai Nguyen, 19:24, Česko, H25

Obětovali byste život někoho jiného, abyste si zlepšili ten svůj?
Nam, imigrant i Vietnamu potká My, dostane se k rozhodnutí zda sebe obětovat pro jiného člověka.

Absolutní shoda

Michael Klemm, 17:05, Česko, H30

V blízké budoucnosti světu vládne umělá inteligence. Kromě chodu chytré domácnosti a pomoci v každodenních činnostech, dokáže taky najít dokonalou lásku, tzv. Absolutní shodu na moderní seznamce Blinder. Absolutní shodu hledá také Adam, mladý muž žijící pouze se svojí hlasovou asistentkou Lucy. Je zde však jeden problém, který Adama trápí, Lucy se stále Adamovu Absolutní shodu nedaří najít.

MITCHUDA

Kristián Laštovka, 4:33, Česko, A20

Krátký loutkový film o strastích sourozeneckého vztahu. Strašidelný příběh dvou bratrů divákům nabídne silné emoce, ale i děsivé chvíle, kdy je osud hlavních hrdinů nejistý. Animovaný film vytvořila pětice studentů na animačním táboře Aertěk.

Brouk ve vaně

Filip Jílek, 9:52, Česko, H20

Alice je vyrušena z reality svého života v novém bytě v moment kdy objeví mluvícího brouka ve vaně. Společně hledají způsob jak si k sobě najít cestu.

Nikdy nekončící hodina vlka

Youri Thobie a Gaston Thobie, Francie/Česko, 30:00, H20

Film se odehrává ve dne kdy vůbec slunce nevyjde. Již třetí den, co hranice mezi nocí a dnem se rozpustily. Zlověstná tma zvedá se jako hradba úzkosti. Noříme se do neznáma…

Co na FOFRu 2024 můžete vidět

Štítky:

A JE TO ZA NÁMI! FOFR festival 2024 je již u konce! Děkujeme!

X